Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata de la profesionisti!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atestat transport marfa (CPI)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

650 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest atestat se adreseaza conducatorilor auto care au categoria C obtinuta dupa 09.09.2009.

Ca si documente pentru dosar aveti nevoie de: copie CI, copie permis conducere si o chitanta examinare de 67 lei platita in contul ARR.

Toate materialele pentru curs sunt asigurate de catre scoala, dar nu va absolva de prezenta la curs. Durata cursului este de 1 saptamana.
Examenul consta in 2 probe:
- Una teoretica: 100 de intrebari grila, pe calculator, cu o singura varianta de raspuns si 6 studii de caz. Pentru a promova examenul, trebuie sa aveti cumulat 70% raspunsuri corecte.

- Una practica:
Prin manevrele efectuate sau prin raspunsuri trebuie sa demonstrati ca ati dobandit cunostintele si competentele necesare pentru a face acest tip de transport. (Verificari tehnice inainte de plecare in cursa, completarea diagramei tahograf, cunoasterea documentelor de transport, derularea transportului, utilizarea infrastructurii specifice, conducerea economica, interactiunea cu ceilalti participanti la trafic)

Eliberarea atestatului se face pe baza unei cereri (completata la sediul Autoritatii Rutiere Romane), copie carte identitate si permis de conducere, o fotografie si chitanta Posta eliberare atestat- 64 lei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura